Alumnitoiminta Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseurassa

Tervetuloa mukaan TLK:n alumnitoimintaan!

Alumni tulee latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa kasvattia tai suojattia. Alumnit ovat yliopistosta valmistuneita henkilöitä, jotka haluavat toimia suojelijoina ja tukijoina opiskelijajärjestölle sekä pitää yhteyttä muihin valmistuneisiin.

Tampereen lääketieteen kandidaattiseuran alumneiksi voivat liittyä kaikki lääketieteen lisensiaatiksi valmistuneet TLK:n tai TLO:n vanhat jäsenet, valmistumisvuodesta tai asuinpaikkakunnasta riippumatta. Tarkoituksena on luoda kollegiaalinen verkosto ja löytää väyliä tukea kandidaattien matkaa lääkäreiksi opintojen aikana ja tietenkin myös valmistumisen jälkeen.

Alumnitoiminta pitää sisällään tapaamisen kaksi kertaa vuodessa, keväällä Tampereen Lääkäripäivien yhteydessä ja syksyllä Wuosijuhlien aikoihin. Lisäksi jokainen alumnijäsen saa sähköisen kopion Flatuksesta, josta voi seurailla kandiseuran kuulumisia Alumneille varataan mahdollisuus osallistua valittuihin kandidaattiseuran juhliin ja tapahtumiin, tällä hetkellä Toogat ja Wuosijuhlat syksyisin sekä Pukusitsit ja Vapun piknik keväisin. Muina etuina alumnijäsenillä on oikeus vuokrata jäsenhintaan Amos-klubia, seuramme sauna- ja klubitilaa, sekä KestiPakua, TLK:n upouutta pakettiautoa.

Alumnit seuraavat kandiseuran toimintaa erikseen nimetyn yhteyshenkilön kautta ja kehittävät hyviä yhteistyömuotoja, jolla alumnitoiminta olisi kaikkein hedelmällisintä. Alumnit pitävät yhteyttä Tampereen yliopiston muihin alumneihin poikkitieteellisen yhteistyön ylläpitämiseksi.

 

Miten toimintaan mukaan?

Alumniksi liitytään täyttämällä jäsenlomake. Liittymisvuodelta ei peritä jäsenmaksua ja jatkossa alumnit maksavat vuosittaista jäsenmaksua, jolla katetaan alumnitoiminnan kulut sekä tuetaan kandiseuran toimintaa. Jäsenmaksu on sama kuin TLK:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu, tällä hetkellä 35 € vuodessa.

Osoite sähköiseen jäsenlomakkeeseen on https://goo.gl/forms/XT6NLWHbuk9MbCRl2
Liittymisen voi hoitaa myös sähköpostitse osoitteeseen alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi, viestiin nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, joista nimi ja sähköpostiosoite ovat välttämättömiä.

Alumnitoimintaa koordinoimaan voidaan halutessa valita tiiviimpi joukko alumneja, johon jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tulla mukaan. Kysymyksiä ja kommentteja sekä innokkaita ideoita voi esittää sähköpostitse allekirjoittaneelle myös tapaamisten välillä. Muistathan liittyä myös sähköpostilistalle, suurin osa vähäisestä viestiliikenteestä tulee sitä kautta.

Sähköpostilista
Alumnilistalle voi liittyä kuka tahansa alumnitoiminnasta kiinnostunut jäsenehdot täyttävä. Liittyminen ei edellytä jäsenmaksun maksamista.

Alumnien sähköpostilistalle voit liittyä seuraavasti:

Lähetä viesti: “SUBSCRIBE tlk-alumnit” (poista lainausmerkit) osoitteeseen listserv(ät)uta.fi aihekenttä jätetään tyhjäksi.

Sähköpostilistan osoite on: tlk-alumnit(ät)uta.fi

Kysymykset alumneja ja toimintaa koskevista asioista voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi

Terveisin

Nea Välimäki
TLK:n alumnivastaava, Cursus Hannula

alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi