Alumnitoiminta Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseurassa

Tervetuloa mukaan TLK:n alumnitoimintaan!

Liittyminen on Tampereelta valmistuneille ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Liittymisessä on kuitenkin etuja, joita kuvaillaan paremmin alla. Jos et vielä liittynyt, niin nyt kannattaa! Liittymisohjeet löytyvät sivun lopusta.

Mitä se tarkoittaa ?

Alumni tulee latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa kasvattia tai suojattia. Alumnit ovat yliopistosta valmistuneita henkilöitä, jotka haluavat toimia suojelijoina ja tukijoina opiskelijajärjestölle sekä pitää yhteyttä muihin valmistuneisiin.

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran alumneiksi voivat liittyä kaikki lääketieteen lisensiaatiksi valmistuneet TLK:n tai TLO:n vanhat jäsenet, valmistumisvuodesta tai asuinpaikkakunnasta riippumatta. Tarkoituksena on luoda kollegiaalinen verkosto ja löytää väyliä tukea kandidaattien matkaa lääkäreiksi opintojen aikana ja pitää yhteyttä valmistumisen jälkeen. Yhteydenpito valmistuneiden kollegojen ja opiskelijoiden välillä tarjoaa jatkuvuutta ja vertaistukea lääkäriyden haasteisiin.

Mitä hyötyä on alumnijäsenyydestä?

Sinulla on mahdollisuus osallistua kaksi kertaa vuodessa tapaamisiin niin vanhojen kuin uusien alumnituttujen kanssa keväällä Tampereen Lääkäripäivien yhteydessä sekä syksyllä Wuosijuhlien aikoihin. Alumnit saavat osallistua myös valittuihin kandidaattiseuran juhliin, tapahtumiin ja kerhotoimintaan: erityisen tervetulleita alumnit ovat esimerkiksi Wuosijuhlille, Pukusitseille ja Vapun piknikille.

Alumnina voit myös vuokrata jäsenhintaan Amos-klubia, seuramme sauna- ja klubitilaa, bändikämppää sekä KestiPakua.

Jäsenenä pääset kandiseuran työpaikkasivustolle, voit seurata TLK:n toimintaa alumnivastaavien kautta ja halutessasi tulla mukaan kehittämään yhteistyömuotoja, joiden kautta alumnitoiminta olisi kaikkein hedelmällisintä.

 

Miten toimintaan mukaan?

Alumniksi liitytään täyttämällä liittymislomake osoitteessa kandit.fi/liity. Alumnijäsenyys on sinulle ilmaista!
Onko sinulla ideoita, kysymyksiä tai haluatko kenties mukaan järjestämään alumneille tapahtumia? Ota yhteyttä alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi !

Terveisin,
TLK:n alumnivastaavat Salla Kalliomaa ja Maria Karhu
alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi