Alumnitoiminta Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseurassa

Tervetuloa mukaan TLK:n alumnitoimintaan!

Alumni tulee latinan sanasta alumnus, joka tarkoittaa kasvattia tai suojattia. Alumnit ovat yliopistosta valmistuneita henkilöitä, jotka haluavat toimia suojelijoina ja tukijoina opiskelijajärjestölle sekä pitää yhteyttä muihin valmistuneisiin.

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran alumneiksi voivat liittyä kaikki lääketieteen lisensiaatiksi valmistuneet TLK:n tai TLO:n vanhat jäsenet, valmistumisvuodesta tai asuinpaikkakunnasta riippumatta. Tarkoituksena on luoda kollegiaalinen verkosto ja löytää väyliä tukea kandidaattien matkaa lääkäreiksi opintojen aikana ja pitää yhteyttä valmistumisen jälkeen. Yhteydenpito valmistuneiden kollegojen ja opiskelijoiden välillä tarjoaa jatkuvuutta ja vertaistukea lääkäriyden haasteisiin.

Alumnitoiminta pitää sisällään tapaamisen kaksi kertaa vuodessa, keväällä Tampereen Lääkäripäivien yhteydessä ja syksyllä Wuosijuhlien aikoihin. Lisäksi jokainen alumnijäsen saa sähköisen kopion Flatuksesta, josta voi seurailla kandiseuran kuulumisia. Alumneille varataan mahdollisuus osallistua valittuihin kandidaattiseuran juhliin ja tapahtumiin, tällä hetkellä Toogat ja Wuosijuhlat syksyisin sekä Pukusitsit ja Vapun piknik keväisin. Muina etuina alumnijäsenillä on oikeus vuokrata jäsenhintaan Amos-klubia, seuramme sauna- ja klubitilaa, sekä KestiPakua.

Alumnit voivat seurata kandiseuran toimintaa alumnivastaavien kautta ja kehittää yhteistyömuotoja, joiden kautta alumnitoiminta olisi kaikkein hedelmällisintä. Alumnit voivat pitää yhteyttä Tampereen yliopiston muihin alumneihin poikkitieteellisen yhteistyön ylläpitämiseksi.

 

Miten toimintaan mukaan?

Alumniksi liitytään täyttämällä liittymislomake osoitteessa kandit.fi/liity. Liittymisvuodelta ei peritä jäsenmaksua ja jatkossa alumnit maksavat vuosittaista jäsenmaksua, jolla katetaan alumnitoiminnan kulut sekä tuetaan kandiseuran toimintaa. Jäsenmaksu on sama kuin TLK:n varsinaisen jäsenen jäsenmaksu, tällä hetkellä 35 € vuodessa.

Alumnitoimintaa koordinoimaan voidaan halutessa valita tiiviimpi joukko alumneja, johon jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tulla mukaan. Kysymyksiä ja kommentteja sekä innokkaita ideoita voi esittää sähköpostitse allekirjoittaneille. Alumnit ovat tervetulleita myös järjestämään itse tapahtumia ja tapaamisia alumnijäsenistölle. Muistathan liittyä myös sähköpostilistalle, suurin osa vähäisestä viestiliikenteestä tulee sitä kautta.

Sähköpostilista

Alumnien sähköpostilistalle voit liittyä jäsenmaksun maksettuasi seuraavasti:
Lähetä viesti: “SUBSCRIBE tlk-alumnit” (poista lainausmerkit) osoitteeseen listserv(ät)uta.fi aihekenttä jätetään tyhjäksi.Sähköpostilistan osoite on: tlk-alumnit(ät)lists.tuni.fi

Kysymykset alumneja ja toimintaa koskevista asioista voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi

Terveisin,
TLK:n alumnivastaavat
alumnivastaavat(ät)tampereenkandit.fi