50. Juhlavuosi

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura TLK ry:n juhlistaa tänä vuonna 50. juhlavuottaan, mikä näkyykin läpi vuoden kandidaattiseuran tapahtumissa sekä muissa tilaisuuksissa.

 

 

Juhlavuoden tapahtumat käynnistää huhtikuussa juhlittava wappu. Vuoden kruunaa lokakuussa juhlittavat wuosijuhlat.

Wuosijuhla

Juhlavuoden kruunaa 15. lokakuuta Tähtiareenalla juhlittavat wuosijuhlat. Akateemisen iltajuhlamme perinteisiin kuuluvat hyvä ruoka juomineen, juhlalliset puheet, ansioituneiden kandidaattiseuralaisten palkitsemiset, muu suunniteltu ohjelma sekä tietysti yhdessäolo ja hyvä seura.

 

Ilmoittautuminen wuosijuhliin alkaa alumneille sekä kutsuvieraille toukokuussa. Kandidaattiseuran jäsenten ilmoittautuminen on syksyllä.

oheistapahtumat

TLK 50 Risse

TLK:n täyttäessä 50 vuotta suuntaamme Itämeren aalloille juhlistamaan virstanpylvästä koko kandiseuran risteilyn merkeissä!

TLK:n historian ensimmäiselle, mutta ei suinkaan viimeiselle risteilylle suuntaamme 23.-25.9.2022. Unohtumaton seikkailu alkaa perjantaina iltapäivällä Arvon pihasta klo 13.00 starttaavien yhteisten bussikuljetusten myötä ja päättyy samaan paikkaan lukemattomien ikimuistoisten hetkien jälkeen sunnuntaina päivällä.

 

 

Lisätietoja sivulla https://kandit.fi/risse/ 

Koko tlk leipoo

Tämä uusi tapahtumakonsepti starttaa TLK50-wuosijuhlien oheistapahtumat. Tapahtuma on saanut inspiraationsa ohjelmasta Koko Suomi leipoo. 

 

Tapahtumaan osallistutaan pareittain, ja tarkoituksena on luoda hulppea TLK50-juhlavuoden kakku. Paikanpäälle saa ja kannattaa tulla osallistumisen lisäksi kannustamaan ja hifistelemään tunnelmaa! Tapahtuman traileriin pääset tästä. Lisätietoa sähköpostissa (ti 9.8.)

Ilmoittautuminen wuosijuhlaan

Wuosijuhlalippu sisältää Illalliskortin iltajuhlaan, joka oikeuttaa osallistumaan iltajuhlan lisäksi jatkoille. Iltajuhlassa tarjoillaan kolme ylellistä ruokalajia välijuustoineen ja juomineen. Illalliskortin hintaan kuuluvat myös kuljetukset juhlapaikkojen välillä, sekä yön pikkutunneille myös keskustaan. Illalliskortin hinta on 150€/hlö kandidaattiseuran opiskelijajäsenelle ja 180€/hlö ulkopuoliselle opiskelija-avecille sekä 200€/hlö muille kuin opiskelijoille.

Sillis ei tänä vuonna sisälly illalliskorttiin, vaan sillikselle ilmoittaudutaan erikseen myöhemmin. tästä lisää tietoa sähköpostiin lähempänä juhlia.

plaseeraustoiveet tiedustellaan myös lähempänä juhlia.

Lasku juhlista tulee sähköpostiin ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Kandidaattiseuralaiset

Kutsuvieraat

Alumnit, Tiedekunta, Opetushenkilöt

JUHLAKIRJA

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura (tuttavallisemmin TLK) täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkistetaan TLK50-juhlakirja, jota on ollut tekemässä iso joukko sekä nykyisiä että vanhoja kandiseuralaisia ja muita TLK:n matkassa mukana olleita. Kirja kokoaa yhteen merkittävimmät tapahtumat ja kiinnostavimmat kertomukset kandiseuran 50-vuotiselta taipaleelta.

Juhlakirja eli tuttavallisimmin historiikki on mahdollista ostaa etukäteen. kirjan voi tilata postituksella tai noudolla tuulan toimistolta.

Wapun aika TLK:n silmin

Wapun ajan avaa perinteiset wappusitsit 8.4.

 

Tiistaina 12.4. Eteläpuistossa pelaillaan rennoissa merkeissä poikkitieteellisesti Biopsin, Bionerin ja Saluksen kanssa. Ohjelmassa muun muassa kyykkää, spikeballia ja beach volleyta. Ota mukaan sään mukainen vaatetus ja tule nauttimaan seurasta leppoisan pelailun merkeissä

 

Wappuviikkoa 25.–1.5. siivittävät TLK:n perinteiset wapputapahtumat

 

 

Tiistaina 26.4. viihdymme Eteläpuistossa opiskelijaystävälliseen tapataan kyykän merkeissä. Illan aikana pääset siis haastamaan kandiseuralaisia tämän perinteisen lajin merkeissä sekä nauttimaan wapputunnelmasta hyvässä seurassa! Tänä vuonna tapahtuman on mahdollistanut Laatupäivystys.

 

Torstaina 28.4. wappuviikko jatkuu yhteistapahtumalla kauppatieteen opiskelijoiden, Boomi ry:n seurassa jokakeväisen May Day Racen merkeissä. Tämän rastikierroksen aikana pääset tutustumaan uusiin poikkitieteellisiin tuttavuuksiin.

 

Perjantaina 29.4. on vuorossa TLK:n ylpeyden, Pseudon, virallinen kandidaattiseuran esitys. Tule nauttimaan huikeasta performanssista ja rentoudu huikean tuotannon siivittämänä!

 

Lauantai 30.4. on perinteiden siivittämä, sillä koko kandidaattiseuran yhteinen wapun avaus tapahtuu jälleen kello 12 Arvolla seuramme vanhimman johdolla! Tällöin on tarjolla myös wappuherkkuja munkkien ja siman merkeissä.

 

Arvolta jatkamme yhdessä kulkueessa kohti keskustaa, jonka jälkeen kandiseuralaiset siirtyvät hetkeksi vapaavalintaiseen sijaintiin juhlistamaan wappua. Illalla kuitenkin kerhotilamme Amoksen ovet avautuvat, jonka jälkeen illan ohjelma koostuu yhteisistä peleistä ja juhlistamisista. Kuka mahtaa viedä sima-, munkki- tai kiljukilpailun voiton tänä vuonna?

 

Sunnuntaina 1.5. kandiseuran wappuhulinat näkyvät myös Tamperelaisten keskuudessa, sillä kello 12 käynnistyy jokavuotinen menestys, potilassänkyviesti Tammerkosken juuressa Koskikadulla! Tähän hyväntuuliseen wapputapahtumaan saa osallistua kuka tahansa, ja menneinä vuosina tämä onkin ollut yksi suosituimmista ja seuratuimmista aktiviteeteista wappuaattona Tampereen keskustassa!

 

Potilassänkyviestin jälkeen wappuviikon huipentaa kandiseuran yhteinen piknik Sorsapuistossa. Laita siis viimeistään tässä vaiheessa haalarit sekä ylioppilaslakki päälle ja tule nauttimaan tunnelmasta!

Elias Parkkari
Isäntä, TLK ry
isanta@tampereenkandit.fi

Valkoinen logo

Milla Olshin
Emäntä, TLK ry
emanta@tampereenkandit.fi

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura ry
Arvo Ylpön katu 34
33520, Tampere