Bändikämppä

TLK:n bändikämppä sijaitsee Pienteollisuustalon tiloissa, osoitteessa Pinninkatu 55. 

 

Bändikämpän vuokra on 55€/kk. Soittovuorojen varaamiseksi bändillä tulee olla voimassa oleva vuokrasopimus. Ota yhteyttä bändikämppävastaaviin, kun haluat tehdä vuokrasopimuksen. 

 

YHTEYSTIEDOT 

Aaro Saunamäki 040 967 8288 

Hermanni Liu 040 059 1337 

etunimi.sukunimi[at]tuni.fi 

 

TILAT 

Bändikämppä sijaitsee Pienteollisuustalon tiloissa osoitteessa Pinninkatu 55.  

 

Yhteisessä tilassa on mikro ja jääkaappi. Jääkaappiin voi jättää omia juomia, kunhan muistetaan ettei herrasmiessääntöjen mukaisesti muiden juomia juoda. 

 

VÄLINEET 

Bändikämpän käytössä on perusvälineet, joihin kuuluu mikseri PA-välineet, rummut ja mikrofoneja (langallisia ja langattomia). Otathan omat kielisoittimet ja vahvistimet mukaan, näitä voit säilyttää halutessasi bändikämpän tiloissa. Bändikämpällä on useita kandiseuralaisten omia kitaroita, bassoja ja vahvistimia. Näiden käyttöön tulee kysyä lupa omistajilta.  

 

HINTA JA MAKSAMINEN 

Bändikämpän vuokra on 55€/kk, ja vuokran maksupäivä on kuun 15. päivä. Vuokraan sisältyy bändikämpän käyttö vuokrasopimuksen mukaisesti ja kohtuullinen sähkönkulutus. Vuokra maksetaan TLK:n tilille FI81 5732 5720 0100 27, saajaksi Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura TLK ry ja viestiksi Bändikämppä vuokra, omanimi.  

 

AVAIMET, NIIDEN NOUTO JA PALAUTUS 

Vuokrasopimuksen tehtyäsi saat avaimet bändikämpälle bändikämppävastaavilta. Avainten tulee olla vain sen henkilön käytössä, jolle ne on alun perin luovutettu. Avaimet tulee palauttaa vastaaville viikon kuluessa vuokrasopimuksen loppumisesta. 

 

Varauskalenteri ja vuoron varaaminen

Bändikämpän varaukalenteriin pääset oheisesta linkistä. Voit varata vuoron klikkaamalla haluamaasi päivää, jonka jälkeen voit syöttää varaajan nimen ja varausajan

Varauskalenteriin tästä