Ehdokasasettelu hallitukseen 2020 on alkanut


Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran hallitus vuodelle 2020 valitaan syyskokouksessa Jarmo Visakorpi -salissa 18.11.2019. Ennen syyskokousta järjestetään koko kandidaattiseuran laajuinen sähköinen siirtoäänivaali, jossa kaikki TLK:n jäsenet pääsevät äänestämään tulevasta hallituksesta.

Ehdolle asettuminen TLK:n hallitukseen alkaa tänään ja on auki 27.10.2019 saakka.

Käytännössä hallituksen valinta etenee seuraavasti:

  1. Ehdolle asettautuminen alkaa 14.10.
  2. Ehdolle asettautuminen päättyy 27.10.
  3. Ehdokaslistat julkaistaan 31.10.
  4. Sähköinen äänestys alkaa 7.11. ja päättyy 14.11.
  5. TLK:n syyskokous vahvistaa vaalin tuloksen 18.11. 

Lisää tietoa vaalien käytännön järjestelyistä, hallituksen toiminnasta ja siirtoäänivaalitavasta on koottu seuran nettisivuille: www.kandit.fi/vaalit. Sivulle päivitetään myös ehdokaslistat sen jälkeen, kun ne on koottu.

Puheenjohtajaksi, pääsihteeriksi, taloudenhoitajaksi tai IE-nelikkoon?

PJ, PS ja TH valitaan suoralla vaalilla seuran syyskokouksessa. Edellä mainittuihin vastuutehtäviin voit hakea asettumalla ehdolle viimeistään syyskokouksessa. Jos haluat julkaista ehdokkuutesi jo ennen kokousta (suotavaa!) voit täyttää yllä linkatun hallituksen ehdolleasettatumislomakkeen ja merkitä hakevasi puheenjohtajaksi, pääsihteeriksi tai taloudenhoitajaksi. Tällöin ehdokkuutesi julkaistaan ehdokasgalleriassa.

Emäntä, isäntä, apuemäntä ja -isäntä valitaan vuosittain seuran hallituksen viimeisessä kokouksessa joulukuun alussa. Hakukuulutus ja lisätietoja tulossa marraskuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.