Previous slide
Next slide

TLK50-juhlakirja

 

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura (tuttavallisemmin TLK) täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkistetaan TLK50-juhlakirja, jota on ollut tekemässä iso joukko sekä nykyisiä että vanhoja kandiseuralaisia ja muita TLK:n matkassa mukana olleita. Kirja kokoaa yhteen merkittävimmät tapahtumat ja kiinnostavimmat kertomukset kandiseuran 50-vuotiselta taipaleelta. Juhlakirja tulee sisältämään viihdyttävää luettavaa ja paljon ennenkuulumattomia tarinoita sekä muisteloita TLK:n historiaan liittyen. Tarinoita löytyy mm. kerhotoiminnasta, Kestipakusta, Flatuksen synnystä, ensimmäisistä toogabileistä sekä muista ainejärjestömme merkittävistä tapahtumista! 

 

Juhlakirjan virallinen julkaisu tapahtuu julkistamistilaisuudessa, joka järjestetään osana ensi syksyn TLK50-wujutapahtumia. Lisätietoa julkistamistilaisuudesta tulee syksyllä, joten pysythän kuulolla!

 

Juhlakirjan ennakkotilaaminen on kuitenkin mahdollista jo nyt! Kirjan hinta on opiskelijalle 15 € ja alumneille, sekä muille halukkaille 20 € (plus 8 € postimaksu, jos nouto Tuulan toimistolta ei syystä tai toisesta onnistu). Tilaaminen onnistuu oheisen linkin kautta.