Kohti ääretöntä ja sen yli

Vanhoja Flatuksia selatessani ja ensimmäistä emännän palstaa pohtiessani tunnen pienen stressinpoikasen hiipivän kohti. Uusi vuosi ja sen mukana saapuva emännyys tuovat lisää vastuuta, ja täytettäväksi jätetyt saappaat ovat suuret. Kandiseuramme on täynnä toinen toistaan upeampia ja viisaampia opiskelijoita, joista jokaiselta voisi oppia uutta. Miten tällaisessa ympäristössä voi riittää täyttämään niinkin vaativan tehtävän, kuin kandiseuran yhteishengestä ja kollegiaalisuudesta huolehtiminen.

Onneksi en kuitenkaan ole yksin. Kun kyseessä on yhä kasvava ja monipuolistuva kandiseura, on tärkeää, että jokainen tekee osansa yhteishenkemme eteen. Koska uusi vuosi on tapana aloittaa uuden vuoden lupauksilla, esitän teille jokaiselle siihen liittyvän haasteen. Tee tänä vuonna osasi kandiseuran yhteishengen eteen; kysy kaverilta kuulumisia, juttele vielä tuntemattomalle kanssaopiskelijalle tai hymyile käytävällä vastaantulijalle. Huolehdi myös omasta hyvinvoinnistasi, oli se sitten omasta rauhasta nauttimista tai aktiivisesti ja avoimin mielin kandiseuran tapahtumiin osallistumista.

Haluan myös tehdä kandiseuralle lupauksen. Haluan tarjota jokaiselle opiskelijalle tapahtumia, joihin on mukava ja helppo tulla. Toivon, että jokainen löytää paikkansa kandiseuran yhteisistä tapahtumista, kuten vapusta tai wuosijuhlilta, ja voi nauttia niistä täysin rinnoin itse parhaaksi näkemällään tyylillä. Lupaan myös tehdä osuuteni kandiseuran yhteishengen ja kollegiaalisuuden eteen; tutustun ihmisiin, joita en vielä tunne ja otan kaikki avoimesti vastaan. Olen käytettävissä, kun kandiseura tai yksittäinen opiskelija sitä tarvitsee ja teen parhaani, jotta vuodesta 2019 tulee mahdollisimman ihana meille kaikille.

Kaisla Ylihautala
Emäntä