SushiAppro banner image

MIKÄ SUSHIAPPRO?

Oletko miettinyt missä on Tampereen parhaat sushit? Entä tiedätkö mitä mochit, kuplateet ja gyozat ovat tai mistä näitä aasialaisia herkkuja on mahdollista saada? Löydät vastaukset näihin kysymyksiin kevään maukkaimmasta poikkitieteellisestä opiskelijatapahtumasta: SushiApproilta!

 

SushiAppro on täysin uusi tapahtumakonsepti, joka järjestetään ensimmäistä kertaa keväällä 9. huhtikuuta 2024 Tampereella. Tapahtumassa korkeakouluopiskelijat kiertävät Tampereen keskusta-alueen aasialaisia ravintoloita rastikierroksen tavoin. Ravintoloissa on tarjolla erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja edullisin hinnoin. Ostamalla pienen annoksen ravintolasta osallistuja ansaitsee leiman suorituspassiin eli appropassiin. Kerättyään vähintään kuusi leimaa passiinsa, osallistuja lunastaa itselleen maalissa upean haalarimerkin.

 

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua paremmin Tampereen aasialaisiin ravintoloihin. Osallistujat pääsevät maistelemaan tuttuja ja kenties jopa uusia aasialaisia herkkuja opiskelijaystävällisin hinnoin. SushiAppro on suunniteltu soveltumaan myös vegaaneille, ja olemme pyrkineet ottamaan huomioon yleisimmät erityisruokavaliot sekä kala-allergiat. Tärkeimpiä arvojamme ovat elämyksellisyys, tavoitettavuus ja opiskelijaläheisyys. Haluamme myös luoda SushiApproista vaihto-opiskelijoille matalan kynnyksen tapahtuman, jonka avulla he voivat integroitua hyvin suomalaiseen opiskelijakulttuuriin. Lisätietoa tapahtumasta löydettävissä Info-osiosta. Tervetuloa osallistumaan kevään maukkaimpaan poikkitieteelliseen opiskelijatapahtumaan!