2024

SushiAppro syntyi, koska halusimme monipuolistaa opiskelijatapahtumatarjontaa. Huomasimme perinteisen approkierrosten keskittyvän usein alkoholiin, ja suorituspaikkojen rajoittuvan pääosin suomalaisiin tuttuihin ravintoloihin ja yökerhoihin. Halusimme luoda jotain aivan uutta – jotain, millä voisimme tuoda opiskelijayhteisöön enemmän monikulttuurista tarjontaa. Tahdoimme luoda tapahtuman opiskelijoilta opiskelijoille, joka tarjoaisi koko Tampereen korkeakouluyhteisölle uusia elämyksiä ja olisi lisäksi mahdollisimman tavoitettava ja opiskelijaläheinen. Tapahtumassamme on ennenkaikkea tarkoitus pitää hauskaa, sekä nauttia kevätauringon lämmöstä pitkän talven jälkeen.

 

SushiAppron isähahmo, projektipäällikkö Qiang Karhula tarttui ideaan ja ryhtyi jalostamaan sitä konkreettiseksi tapahtumaksi. Alkuvaikeuksien, kuten ravintoloiden kulttuurierojen ja kielimuurien ratkettua, tapahtuma on herättänyt suurta kuhinaa korkeakouluyhteisössä.

 

Tapahtuman suuresta potentiaalista kertoikin se, että SushiAppron Instagramista (@sushiappro) tuli Suomen seuratuin alkoholittoman opiskelijatapahtuman käyttäjätili jo ensimmäisenä vuotenaan! Myös uudet ravintolat olivat hyvin innoissaan ja kiitollisia, että heidät oli kutsuttu mukaan osaksi opiskelijayhteisöä. SushiAppro keräsikin ensimmäisenä vuotenaan jo peräti 21 virallista suorituspaikkaa! Ainutlaatuisesta opiskelijatapahtumasta tehtiin myös lehtiartikkelit Aamulehden sekä Tamperelaisen toimesta.

MEDIAPANKKI