TAPAHTUMAOHJEET

Jokaiseen appropassiin on merkattu yksi suorituspaikka, jossa osallistujan tulee vierailla, jotta suoritus voidaan hyväksyä. Pakollinen suorituspaikka vaihtelee passien välillä. Tällä pyrimme välttämään ruuhkia ravintoloiden välillä.

 

Osallistuja voi saada korkeintaan yhden leiman samasta suorituspaikasta, mutta useamman menun tuotteen maistelu on toki mahdollista.

 

Approkierroksen suoritusaika on neljä tuntia, minkä aikana appropassiin tulee kerätä vähintään kuusi hyväksyttyä leimaa, jotta osallistuja lunastaa itselleen haalarimerkin. Aika lähtee käyntiin omaan passiin merkatusta lähtöajasta. Appropassi tulee palauttaa suoritusajan sisällä maalialueelle.

 

Lakia ja yleisiä järjestyssääntöjä on noudatettava tapahtuman aikana. Tapahtuma on täysin häirintävapaa. Pidätämme oikeuden muuttaa tapahtumaohjeita.

AIKATAULU

SushiAppro järjestetään tiistaina 9.4.2024. Lähtöajat ovat seuraavat:  klo 14:00, klo 14:30, klo 15:00, klo 15:30 tai klo 16:00. Suoritusaika on neljä tuntia passiin merkatusta lähtöajasta. Lähtöalueena toimii Osho Sushin terassi (Itsenäisyydenkatu 3) ja maalialueena Ratinan ostoskeskuksen tapahtuma-alue (Lidliä vastapäätä). Lähtöalue sulkeutuu viimeistään klo 16.30. Maalialue on auki klo 17.30–20.30.

LIPUNMYYNTI

Lippuja myydään Biletti-palvelussa sekä Tampereen korkeakoulukampuksilla. Lähtöjä on viiteen eri aikaan, joista osallistuja voi valita itselleen sopivimman lippua ostaessaan. Tarkemmat lipputiedot ovat nähtävissä Liput-osiossa.

TAPAHTUMA-ALUE

Approkierroksen suorituspaikat sijaitsevat Tampereen keskustassa kävelymatkan etäisyydellä aina Tullintorin ja Ratinan alueista Hämeenkadun länsipäätyyn. Koko approalue on nähtävillä Ravintolat-osiossa.

APPROPASSIN NOUTO JA PALAUTUS

Appropassin voit noutaa lähtöalueelta lipussasi olevan ajankohdan mukaisesti Osho Sushin terassilta (Itsenäisyydenkatu 3). Suoritusmerkein täytetty appropassi tulee palauttaa neljän (4) tunnin sisällä lähtöajasta maalialueelle (Ratinan ostoskeskuksen tapahtuma-alue). Lähtöalue sulkeutuu viimeistään klo 16.30. Maalialue on auki klo 17.30–20.30.

 

Mitä jos olen vegaani/kala-allerginen?

SushiAppro on suunniteltu soveltumaan myös vegaaneille, ja olemme pyrkineet ottamaan huomioon yleisimmät erityisruokavaliot sekä kala-allergiat. Tarjolla on perinteisten sushien lisäksi myös muita aasialaisia herkkuja kuten mocheja, gyozoja ja kuplateetä! Katso tarkempi menu Ravintolat-osiosta.

 

MITÄ TARVITSEN MUKAAN?

Sinulla tulee olla sähköinen Biletistä ostettu approlippu tai fyysinen kampuslipunmyynnistä ostettu lippu, jota vastaan saat virallisen appropassin lähtöalueella. Tämän lisäksi suosittelemme ottamaan mukaan approkierrokselle oman vesipullon. Pukukoodina toimii oman ainejärjestön haalarit.

Mitä approlippu sisältää?

Approlippuun sisältyy appropassi, johon suoritusleimat kerätään. Kuusi leimaa sisältävä  appropassi vaihdetaan tapahtuman uniikkiin haalarimerkkiin maalialueella. Lisäksi yhdeksällä leimalla osallistuja ansaitsee itselleen toisen upean haalarimerkin.

Mitä tapahtuma maksaa?

SushiApprojen lippujen hinnat ovat 8€. Ravintoloiden approannokset maksavat 1-5€. Katso tarkempi menu Ravintolat-osiosta. Appropassiin ei sisälly julkisen liikenteen kulkulippua, vaan tapahtuma on suuniteltu suoritettavaksi jalan.