Millainen tapahtuma SushiAppro on?

SushiAppro on täysin uusi tapahtumakonsepti, joka järjestetään ensimmäistä kertaa keväällä 9. huhtikuuta 2024 Tampereella. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua paremmin Tampereen aasialaisiin ravintoloihin. Osallistujat pääsevät maistelemaan tuttuja ja kenties jopa uusia aasialaisia herkkuja opiskelijaystävällisin hinnoin. Tärkeimpiä arvojamme ovat elämyksellisyys, tavoitettavuus ja opiskelijaläheisyys.

Tapahtumassa korkeakouluopiskelijat kiertävät Tampereen keskusta-alueen aasialaisia ravintoloita rastikierroksen tavoin. Ravintoloissa on tarjolla erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja edullisin hinnoin. Ostamalla pienen annoksen ravintolasta osallistuja ansaitsee leiman suorituspassiinsa eli appropassiin. Kerättyään vähintään kuusi leimaa passiinsa, osallistuja lunastaa itselleen maalissa upean haalarimerkin.

SushiApprojen taustalla toimii Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura TLK ry. Seuran jäsenistä on koottu joukko vapaaehtoisia, jotka järjestävät kevään maukkaimman poikkitieteellisen opiskelijatapahtuman. Tapahtumatiimi on esitelty kokonaisuudessaan Yhteystiedot-osiossa.

SushiApprojen suurin ja merkittävin vaikutus ravintoloille on uusien potentiaalisten asiakkaiden tuominen. Tapahtumamme tarjoaa teille erityistä näkyvyyttä opiskelijayhteisössä, mikä mahdollistaakin pitkäaikaistenkin asiakassuhteiden luomisen. Osallistumalla SushiAppro-tapahtumaan, varmistamme ravintolallenne laajan näkyvyyden sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa. Hyödynnämme appropassia, verkkosivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Lisäksi tapahtuma tulee houkuttelemaan runsaan kävijämäärän, mikä puolestaan tulee vaikuttamaan myönteisesti ravintolanne tuloihin. Tapahtuman jälkeen keräämme osallistujapalautteet, joiden avulla voitte halutessanne kehittää ravintolanne toimintaa entisestään.

Osallistuaksenne tapahtumaamme ette tarvitse muuta kuin leimaisimen sekä iloista asiakaspalveluhenkeä. Suuren asiakasmäärän varalta on kuitenkin suositeltavaa valmistautua tehokkaaseen palveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakaskapasiteetin varmistamista, kuten ruokien esivalmistelua ja työvoiman lisäämistä. Osallistujille tulee suunnitella muutama opiskelijaystävällinen “appromenu”, joita opiskelijat voivat ostaa leimaa vastaan. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota opiskelijoille makuelämyksiä, mutta vastaavasti myös tuoda teille uusia asiakkaita. Tiimimme on valmis suunnittelemaan yhdessä teidän kanssanne opiskelijaystävälliset menut, mikäli tarvitsette apukäsiä tai ideoita.

Jos kaipaatte lisätietoja tai haluatte keskustella yksityiskohdista, ottakaa rohkeasti yhteyttä projektinjohtajaan, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta. Odotamme innolla mahdollista yhteistyötä ja makuelämyksiä, joita voisimme yhdessä luoda.

SushiAppro on ainutlaatuinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen koko Tampereen korkeakouluyhteisön. Tapahtumamme kerää nuoria eri alojen opiskelijoita ja tulevaisuuden moniosaajia. Tämä tarjoaa teille poikkeuksellisen mahdollisuuden tavoittaa ja vaikuttaa monipuolisesti opiskelijayhteisöön lukuisin eri keinoin. Varmistamme yhteistyössä kanssanne, että saatte toivomanne näkyvyyden paitsi perinteisten markkinointivälineiden kuten markkinointijulisteiden ja kylttien avulla, myös innovatiivisilla tavoilla kuten hyödyntämällä digitaalisia markkinointikanavia, osallistamalla opiskelijayhteisöä ja luomalla interaktiivisia tapahtumamateriaaleja.


Olemme luoneet valmiiksi yhteistyöpaketteja, jotka sisältävät erilaisia näkyvyyden ja markkinoinnin mahdollisuuksia tapahtumaamme. Jokainen yhteistyökumppani on kuitenkin ainutlaatuinen, minkä vuoksi paketit ovatkin muokattavissa ja räätälöitävissä niin, että ne palvelevat juuri teidän yrityksenne arvoja ja toiveita. Panostamme siihen, että yhteistyömme olisi nimenomaan molempia osapuolia miellyttävää ja hyödyttävää.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä projektinjohtajaan Yhteystiedot-osiosta, mikäli tahdotte lisätietoja tai keskustella yksityiskohdista. Tehdään yhdessä tapahtumamme ja teidän yrityksenne näköinen yhteistyö!