TLK:n ansiomerkit 2020

Kultaisten ja hopeisten ansiomerkkien saajat. Vasemmalta; eturivissä kultaisen ansiomerkin saneet Joel Kontiainen ja Riku Metsälä. Takarivissä hopeisen ansiomerkin saaneet Mikael Päivömaa, Laura Moilanen, Ville Immonen, Aleksi Mäkelä ja Lisa Lappalainen.

Tänä poikkeuksellisena vuonna myös ansioituneiden ja seuran eteen paljon tehneiden jäsenten kiittäminen toteutettiin soveltavin tavoin.

Kandidaattiseuran ansiomerkit myönnettiin juhlavissa merkeissä Ansiomerkkigaalassa lauantaina 17.10.

TLK:n hallitus päätyi myöntämään pronssisia, hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä sekä saapuneiden ansiomerkkiehdotusten pohjalta että kokonaiskuvaa tarkasteltuaan. Kiitokset kaikille ehdotuksen jättäneille.
Vuonna 2020 myönnettiin seuraavat ansiomerkit:

Kultainen ansiomerkki myönnettiin poikkeuksellisen ansiokkaasta, pitkäjänteisestä ja monipuolisesta työstä seuran ja medisiinariuden hyväksi valmistuvan vuosikurssin Riku Metsälälleja Joel Kontiaiselle.

Hopeisen ansiomerkinerityisen ansiokkaasta työstään seuran ja medisiinariuden eteen saivat myös valmistuvalta vuosikurssiltaAleksi Mäkelä, Mikael Päivömaa, Lisa Lappalainen, Ville Immonen ja Laura Moilanen.

Pronssisia ansiomerkkejä jaettiin kurssiasemasta riippumatta kiitoksena aktiivisesta toiminnasta seuran hyväksi. Pronssisen ansiomerkin saivat Humam Hamid CVI, Juuso Rauma CVI, Katariina Sorvettula CVI, Maija Repo CVI, Vilma Kainulainen CVI, Ville Teränen CVI, Elisa Jääskeläinen CV, Anna Alexanova CIV, Joona Lampela CIII, Juho Luomajoki CIV, Fausto Tomas CVI, Maria Karhu CIV, Jussi Hirvelä CV, Iida-Mari Posio CV, Jussi Yli-Nokari CV, Anna Niskala CIV, Aino Halivaara CIV, Emilia Pöyry CIV, Sakari Laine CV, Sami Lumperoinen CIII, Samuel Kari CIII, Veera Soronen CIII, Erkka Tommola CIII, Samu Ronkainen CIII, Kristian Batista CIV, Sofia Piispanen CIII ja Mona Takalo CIV.

Onnittelut palkituille ja suurkiitos seuran eteen tehdystä työstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *