TLK:n koronatiedote 16.3.2020

Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran koronatiedote 16.03.2020

Sisältö:

  1. Yleistä
  2. Opintoasiat ja edunvalvonta
  3. Tiedotus
  4. Kevään tapahtumat
  5. Toimisto
  6. Amos, Kandis ja Bändikämppä
  7. Kesti-paku
  1. Yleistä 

Koronaviruksen leviämisen ja sen ehkäisytoimien tilanne muuttuu nopealla aikajänteellä. Suomen hallitus on todennut Suomen olevan poikkeustilanteessa, ja tätä varten on tehty toimenpiteitä, jotka näkyvät jo tuntuvasti jokaisen arjessa ja opiskelussa. 

Myös TLK:n on huomioitava tämä poikkeustilanne ja sitouduttava näihin toimiin omalta osaltaan. TLK noudattaa Suomen valtion ja THL:n suosituksia ja määräyksiä sekä toimii yhtenäisessä linjassa läheisten toimijoiden kuten Tampereen yliopiston, TREYn, Suomen Medisiinariliiton sekä muiden kandiseurojen kanssa.

Valitettavasti TLK:n osalta toimenpiteet tarkoittavat, että tämän kevään osalta suurin osa tapahtumista joudutaan perumaan ja TLK:n tilojen käyttöä rajataan.

2. Opintoasiat ja edunvalvonta 

Seuraathan virallisia tiedotuskanavia, tieto päivittyy nopealla tahdilla. 

Mistä vastauksia kysymyksiin? 

Tiedekunnalle suuntautuvat kysymykset välitetään opintoasiainvastaavien toimesta kootusti, jotta emme kuormittaisi tiedekuntaa yksittäisillä kysymyksillä.

1.  Tutustu ensin Slackin #korona -kanavalla päivittyvään usein kysyttyjen kysymysten listaan.

2.  Jos et löydä tiedostosta vastausta, voit esittää oman kysymyksen kanavalla.

3.  Henkilökohtaiset kysymykset opintoasiainvastaavat@tampereenkandit.fi

Suomen Medisiinariliitto

Tiedottaa nettisivuillaan koronan vaikutuksesta lääketieteen opiskelijoihin ja tekee kansallisen tason edunvalvontaa. SML:n päivittyvä koronatiedote linkin takana: http://www.suomenmedisiinariliitto.fi/medisiinariliiton-tiedote-koronavirustilanteesta-seka-sen-vaikutuksista-opintoihin-ja-tyontekoon/

3. TLK:n koronatiedotus

Tietoa sähköpostilistalta

TLK:n virallinen tiedotusväylä jäsenistön suuntaan on TLK:n sähköpostilista. TLK nostaa esille tuoreimpia uutisia myös some-kanaviensa kautta.

Keskustelua koronasta

Pikaviestintäsovellus Slackiin on luotu TLK:n toiminnasta ja opintoasioista käytävää koronakeskustelua varten oma kanava: #korona. 

4. Kevään tapahtumat 

TLK-sähköpostilistalla jaetussa tapahtumalistassa yliviivatut tapahtumat eivät toteudu lueteltuina päivämäärinä. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan myöhemmin.

TLK selvittää mahdollisuutta siirtää yksittäisiä tapahtumia myöhempään aikaan, mutta osa tapahtumista joudutaan perumaan kokonaan. Tapahtumanjärjestäjille tullaan pitämään erillinen suhmurointitilaisuus, jossa käydään läpi etäjärjestelyiden sekä siirtämisen mahdollisuuksia.

Liikuntavuorot

TLK:n viikoittaiset urheiluharrastukset TuniSport -vuoroilla peruttu. Koskee sählyä ja lentopalloa. 


Kurssien tapahtumat

Kursseja kehotetaan pidättäytymään yli 10 hengen kokoontumisista ja ei-välttämättömästä harrastetoiminnasta, jossa on lähikontakteja. Ainutkertaisia kurssitapahtumia pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan. 

Kerhojen tapahtumat
Kursseja kehotetaan pidättäytymään yli 10 hengen kokoontumisista ja ei-välttämättömästä harrastetoiminnasta, jossa on lähikontakteja.

Kansainvälisyys ja vaihtotoiminta

Kaikki kevään vaihtotoiminta peruutettu, Maastrichtiin ei lähdetä, eikä Tampereelle tule vaihto-opiskelijoita kevään aikana. FiMSIC tiedottaa kesän vaihtoonlähtijöitä tilanteesta. Ensi syksyn KV-tutortoimintaa edistetään kevään aikana.

5. Toimisto

TLK:n toimisto yliopiston tiloissa on suljettu toistaiseksi. Tuula hoitaa TLK:n juoksevia arkipäivän asioita etätyöpisteeltään. Tuulan sijoitusta arvioidaan viikko kerrallaan, toimiston aukeamisesta uudelleen tiedotetaan, kun se on ajankohtaista. 

Voit olla Tuulaan yhteydessä sähköpostitse (tuula.kalttonen-makinen@tuni.fi) sekä puhelimitse (040 506 5011).

6. Amos, Kandis ja Bändikämppä

Amos on käyttökiellossa 31.5. asti. Tämä kielto koskee TLK:n toimintaa sekä ulkopuolisia vuokraajia. Fuksien siivousvuorot on peruttu tältä ajalta.

Kandis on käyttökiellossa 31.5. asti. 

Bändikämppä on käyttökiellossa ainakin 13.4. asti. Tämä kielto koskee TLK:n toimintaa sekä ulkopuolisia vuokraajia. 13.4.  jälkeen käyttömahdollisuus arvioidaan uudelleen.

7. Kesti-paku

Kesti-pakua on mahdollista vuokrata ja käyttää toistaiseksi. Kepan käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pakuvastaaviin sähköpostitse (pakuvastaavat@tampereenkandit.fi).

Muistakaa pitää itsestänne ja omasta hyvinvoinnistanne huolta näinä poikkeavina aikoina. Vaikka yliopistolla kaverien näkeminen jää monelle vähäisemmälle, muistakaa huolehtia myös ystävistänne. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *