TLK:n vaatekauppa on avattu!

TLK:n vaatekauppa on vihdoin ja viimein valmis!

Valikoimaan pääsee tutustumaan ja tilauksia tekemään osoitteessa tlkry.rockseri.fi
Kauppa on toteutettu yhdessä Rockserin, tutummin R-Collection, kanssa.


Jatkossa TLK:n tuotekauppa on auki ympäri vuoden ja sieltä voi tilata tuotteita koska tahansa!

* Valikoimassa mm. t-paitoja, toppeja, huppareita, college-paitoja, college-housuja, kangaskasseja, reppuja…
* Kaupassa on sekä R-collectionin että Fruit of the Loomin tuotteita. Mikäli R-collection ei ole tuttu, voit lukea lisää osoitteesta www.r-collection.fi/page/12/meista.
* Useisiin tuotteisiin voit valita merkkauksen joko isona keskelle tai pienenä vasempaan rintaan. Lisäksi voit valita merkkauksen värin sekä sen onko se painettu vai brodeerattu. Tuotteen lopullinen hinta riippuu tekemistäsi valinnoista.
* Brodeeratut tuotteet tehdään minimissään 4 kpl erissä, joten niitä kannattaa tilata yhdessä ystävien kanssa, jotta tuotetta ei joudu odottamaan kovin kauaa.
* Vaatteiden toimitus on ilmainen, mikäli valitset “ilmanen toimitus koululle” ja tällöin vaate toimitetaan Arvolle (ja nyt COVID-19 johtuen jaetaan myöhemmin ilmoitetulla tavalla.
* Voit myös valita muun toimitustavan, jolloin itse kustannat toimituksen haluamallasi tavalla.
* Kaupan yhteyshenkilönä toimii Kaisla Ylihautala, CIV (kaisla.ylihautala@tuni.fi) ja hänen puoleensa voi kääntyä kysymysten kanssa.

Alkuun järjestämme ryhmätilauksen, jonka aikana voimassa ovat hieman halvemmat hinnat. Ryhmätilausaikaa on 1.5. asti ja tämän ajan voit myös valita toimitustavaksi ilmaisen toimitus koululle -vaihtoehdon. Tilauksia kerrytetään 1.5. saakka, jonka jälkeen ne toimitetaan kaikille. Siispä vaikka valitset toimituksen kotiin nyt ryhmätilauksen aikana, tuotteet toimitetaan 1.5. jälkeen. Mikäli COVID-19 vielä tilanteeseen tuolloin vaikuttaa, järjestetään koululle toimitettujen tuotteiden jako turvallisesti mahdollisimman pian niiden saavuttua. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *