TLK:n veriryhmälle Veripalvelun platinakunniakirja

TLK sai Veripalvelun platinakunniakirjan vuodelta 2019 – mikä tarkoittaa, että seuramme veriryhmän nimissä tehtiin vuoden aikana 208 luovutusta ja olimme koko Suomen 4. eniten luovuttanut veriryhmä! Huippusuoritus!

TLK jatkaa verenluovutuksen parissa samaan malliin vuonna 2020. Hallituksen hyvinvointivastaavat tekevät luovuttamisesta huoletonta järjestämällä yhdessä Veripalvelun kanssa verenluovutustapahtuman Arvolla myöhemmin keväällä. Varmista itsesi tuolloin luovutuskuntoon ja ojenna kätesi! 

Aina kun luovutat, muista mainita veriryhmäksesi Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseura TLK – Ja lataa muisto urotyöstäsi someen tägein #TLKluovuttaa, #tampereenkandit. 

HOX FUKSIT – luovuttamalla voitte myös kerryttää fuksipisteitä ennen Fuksigaalaa. 

Tiedätkö jo oman veriryhmäsi? Tarkista linkin takaa https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/sinua-tarvitaan, mistä veriryhmistä on eniten pulaa juuri nyt. Jos et tiedä ryhmääsi, selviää se luovuttamalla! 

Voitko luovuttaa? 

Tutustu ohjeisiin: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuta-verta/Voitko-luovuttaa

Tai soita maksuttomaaan luovuttajainfoon p. 0800 0 5801(arkisin klo 8-17).

Missä voit luovuttaa? 

Lähin luovutuspiste on Tampereen veripalvelutoimistolla Koskikeskuksessa. (Aukioloajat ma, ti, to klo 11-18 ja ke, pe klo 10-16.)

Muista mukaan passi / virallinen henkilökortti / ajokortti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *