Vaalikuulutus 2020

Syksy etenee ja vuosi kääntyy kohti loppuaan poikkeustilasta huolimatta. 

Perinteiseen tapaan Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran hallitus ja puheenjohtaja vuodelle 2021 valitaan syyskokouksessa Jarmo Visakorpi -salissa 16.11.2020. Ennen syyskokousta järjestetään koko kandidaattiseuran laajuinen sähköinen siirtoäänivaali, jossa kaikki TLK:n jäsenet pääsevät äänestämään tulevasta hallituksesta ja puheenjohtajasta.

Ehdolle asettautuminen TLK:n hallitukseen ja puheenjohtajaksi alkaa 12.10. ja on auki 25.10.2020 saakka.

Navigoitko sinä TLK:lle uuden suunnan?

Ehdolle asetutaan täyttämällä kandiseuran sähköpostilistalle jaettu lomake.

Käytännössä hallituksen valinta etenee seuraavasti:

  1. Ehdolle asettautuminen alkaa 12.10.
  2. Ehdolle asettautuminen päättyy 25.10.
  3. Ehdokaslistat julkaistaan 29.10.
  4. Sähköinen äänestys alkaa 5.11. ja päättyy 12.11.
  5. TLK:n syyskokous vahvistaa vaalin tuloksen 16.11. 

Lisää tietoa vaalien käytännön järjestelyistä, hallituksen toiminnasta ja siirtoäänivaalitavasta on koottu seuran nettisivuille: www.kandit.fi/vaalit. Sivulle päivitetään myös ehdokaslistat sen jälkeen, kun ne on koottu.

Pääsihteeriksi, taloudenhoitajaksi tai IE-nelikkoon?

Pääsihteeri ja taloudenhoitaja valitaan suoralla vaalilla seuran syyskokouksessa. Jos haet pääsihteeriksi tai taloudenhoitajaksi, on suositeltavaa, että julkaiset ehdokkuutesi ennen syyskokousta. Tämä onnistuu täyttämällä sähköpostiin linkattu hallituksen ehdolleasettatumislomake ja merkitsemällä lomakkeeseen, että haet pääsihteeriksi tai taloudenhoitajaksi. Pääsihteeri- ja taloudenhoitajaehdokkaaksi on kuitenkin mahdollista asettua ehdolle vielä syyskokouksessa. 

Emäntä, isäntä, apuemäntä ja -isäntä valitaan vuosittain seuran hallituksen viimeisessä kokouksessa joulukuun alussa. Hakukuulutus ja lisätietoja tulossa marraskuussa.

Alkuvuodesta 2021 on myös aukeamassa useampi toimihenkilövirka. Hakuun tulee muun muassa klubivastaavan, pakuvastaavan, bändikämppävastaavan ja Flatuksen päätoimittajan paikat. Hakukuulutukset näistä tulevat yllä mainittujen hakujen jälkeen.

Kysyttävää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *