Puheenjohtaja

Puheenjohtaja pitää näpeissään kokonaiskuvaa TLK:n toiminnasta, eli katsoo että TLK.ssa tapahtuu sitä mitä pitääkin. Hän huolehtii lisäksi pääsihteerin ja muun hallituksen kanssa siitä, että TLK:n toiminta on sääntöjen ja lakien mukaista. Kehittelee asioita kokouksiin ja valmistelee esityslistat pääsihteerin kanssa. Tekee yhteistyötä mm. sisarseurojen puheenjohtajien kanssa.
+358 45 1296 810
puheenjohtaja(at)tampereenkandit.fi

Opintoasiainvastaava

Tehtäviin kuuluu kandiseuralaisten edunvalvonta opintoihin liittyvissä asioissa ja toimiminen välikätenä opiskelijoiden ja opetushenkilöiden välillä ongelmatilanteissa. Opintoasiainvastaavat koordinoivat edunvalvontavaliokuntaa (EVA), johon kuuluvat hallinnon opiskelijajäsenet eli hallopedit ja SML:n hallituksen Tampereen jäsenet. Opintoasianvastaavat koordinoivat lisäksi hallopedien valintaa. Hallopedejä on jaksonsuunnitteluryhmissä, tutkinnonsuunnittelutoimikunnassa (TST), tiedekuntaneuvostossa, med-kehittämistoimikunnassa, TOPPA-kokouksessa ja tehtäväntäyttötyöryhmissä. Opintoasiainvastaavat järjestävät vuosittain TLK:n vuoden opetushenkilö -gaalan. He tekevät myös yhteistyötä SML:n ja Tamyn koulutuspoliittisten sektorien kanssa.
opintoasiainvastaavat(at)tampereenkandit.fi

Hyvinvointivastaava

Hyvinvointivastaavat toimivat linkkinä hallituksen ja kerhojen, silmujen sekä fuksitoimikunnan välillä. Pestissä pääsee toteuttamaan omia pieniä ja suuria näkemyksiään opiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteishengen parantamiseksi, esimerkiksi pääsiäisenä toteutettavan Pääsiäismunajahdin merkeissä. Tekee parhaansa opiskelijoiden hyvinvoinnin lisäämiseksi ja tarttuu aktiivisesti sitä uhkaaviin asioihin.
hyvinvointivastaavat(at)tampereenkandit.fi

Liikuntavastaava

Liikuntavastaavat nauttivat himourheilijoiden maineesta ja siinä sivussa vähän järkkäilevät kandiseuralaisille erilaisia liikunnallisia tapahtumia, mm. Handelsbanken Games (keväällä ja syksyllä), Attendo Cup sekä Wappukyykkä. Atalpan liikuntavuorojen varaaminen ja koordinointi kuuluu myös liikuntavastaavien hommiin. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös erilaisia liikuntakokeiluja.
liikuntavastaavat(at)tampereenkandit.fi

Kulttuurivastaava

Kulttuurivastaavat tiedottavat paikallisista kulttuuritapahtumista, järjestävät kulttuurinjanoisten kandiseuralaisten iloksi esim. teatteri- ja stand-up -reissuja, isännöivät lääkisten speksejä ja järjestävät oman mielensä mukaan kertaluontoisia kulttuuritapahtumia, esim. sushi-illan.
kulttuurivastaavat(at)tampereenkandit.fi

Vapaa-aikavastaava

Järjestää sitsejä muiden ainejärjestöjen kanssa sekä muuta mukavaa kandiseuran iloksi. Repertuaariin kuuluu mm. Valkohaalarisitsi Indecsin ja SOS:in kanssa sekä sinivalkositsit Boomin ja Indecsin kanssa. Lisäksi vastaava voi järjestää muitakin vapaa-ajantapahtumia kysynnän ja oman oman mielikuvituksen mukaan (mm. oscarvalvojaiset). Lisäksi hän koordinoi Touhutiimiä, jonka kautta kuka tahansa TLK:lainen voi järjestää mieleisiään tapahtumia.
vapaa-aikavastaavat(at)tampereenkandit.fi

Ekskursiovastaava

Ekskursio eli yhteinen reissu toiseen kaupunkiin tekemään jotain kivaa! Useimmiten tämä tarkoittaa jonkin toisen kaupungin approssa vierailua (Kappro Jyväskylään lokakuussa ja AATU Turkuun toukokuussa) tai jossain mielenkiintoisessa kohteessa vierailua (esim. Heurekan Bodyworlds-näyttely). Jos mielessä on joku hauska tapahtuma tai kohde, jonne porukalla olisi kiva lähteä, kannattaa rohkeasti ehdottaa!
vapaa-aikavastaavat(at)tampereenkandit.fi

Tiedotusvastaava

Tiedotusvastaava on TLK:n kolmas valtiomahti, totuuden torvi ja postimies Pate. Tiedotusvastaavan tehtävänä on pitää jäsenistö ajan tasalla keskeisimmistä tapahtumista ja päätöksistä ainejärjestössä, ylioppilaskunnassa ja Medisiinariliitossa lähettämällä hallituksen kokousten yhteydessä tiedotussähköpostiviestejä ja päivittämällä satunnaisesti Facebookia. Tiedotusvastaavalla on myös hallinnointi kandiseuran Instagramiin ja Snapchattiin, ja näitä päivittelee aktiivisesti. Lisäksi tiedotusvastaava seuraa useita sähköpostilistoja ja välittää harvakseltaan viestejä eteenpäin kandiseuralle. Viesteissä faktojen pitäisi olla oikein, mutta tehtävää ei suinkaan kannata hoitaa kuin kamreeri otsa rypyssä – sanoma menee usein paremmin perille kieli sopivasti poskessa, ja samalla luodaan hallitukselle positiivista julkisuuskuvaa!
tiedotus(at)tampereenkandit.fi

Kansainvälisyysvastaava

KV-, eli kansainvälisyysvastaava, pitää huolta neloskurssin Abdominal complaints -jaksolle saapuvista Erasmus-vaihtareista. Tehtävänä on rekrytä ja kouluttaa kevään aikana oma kv-tuutori jokaiselle vaihtarille sekä pitää huolta että tuutorit hoitavat hommansa ja että vaihtareilla kaikki on hyvin ja että he pääsevät mukaan osallistumaan TLK:n toimintaan. Lisäksi hän virittelee TLK:n kysynnän ja oman kiinnostuksen mukaan yhteistyökuvioita ulkomaisten kollegoiden kanssa.
kv-vastaavat(at)tampereenkandit.fi

Kongressivastaava

Kongressivastaavan tehtävänä on olla TLK:n linkki järjestöihin, jotka silloin tällöin järjestävät kongressinsa Tampereella. Kongressivastaava neuvottelee yhteistyösopimuksesta kongressijärjestäjän kanssa ja järjestää kongressiin työvoiman TLK:sta.
kongressivastaava(at)tampereenkandit.fi