JÄSENETUJA TLK ry:n jäsenille

AATOS-ILLAT – Duodecimin tarjoamia keskusteluiltoja lääkäriyttä liippaavista laajemmista aiheista. Myös viiniä, juustoja ja salaatteja.

AINEJÄRJESTÖTILA KANDIS – Brvolla, Duodecim Terveysportin tarjoamaa kahvia/teetä, kollegoja, lehtiä, sohvia, pelejä, pingispöytä.

AMOS-KLUBI – Varastokatu 3, TLK:n oma saunallinen vapaa-ajan tila. Varaukset toimiston kautta. Käyttö on jäsenelle kurssin, TLK:n ja kerhojen tapahtumiin täysin ilmaista. Vuokrattavissa myös yksityiseen käyttöön. Vuokraus saman viikon aikana jäsenille alennettuun hintaan.

EDUNVALVONTA – Opiskelijan parhaaksi. Tarkoittaa opintoihin liittyvään päätökseentekoon osallistumista yliopistossa. Kaikkea poissaolokäytännöistä kurssien sisältöihin vaikuttamiseen. TLK ry:llä on opiskelijaedustaja lääketieteen yksikön johtokunnassa, tutkinnonsuunnittelutoimikunnassa (TST) sekä jäsenet Suomen Medisiinariliiton hallituksessa, joten jäsenten etuja valvotaan sekä paikallisesti että kansallisesti.

EXCURSIOT – tutustumiskäynnit muihin lääketieteellisiin, lääketehtaisiin ym. mielenkiintoisiin kohteisiin.

FiMSIC – vaihtoja, seminaareja, projekteja, esimerkiksi Nallesairaala, National meeting, SULLE-koulutukset… Paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia. Kysy lisää paikallispuheenjohtajalta ja paikallisvirkailijoilta.

FLATUS – TLK ry:n julkaisema lehti, kirjoitusareena, joka on sisällöltään yllätyksellisen monipuolinen. E-Flatus löytyy jäsentunnuksilla TLK:n sivuilta. Jäsenet tervetulleita toimitukseen!

JÄSENYYS – TLK ry:n jäsen on samalla myös Suomen Medisiinariliitto ry:n (SML) jäsen. TLK:n jäsenet kutsutaan myös 4. vuosikurssin jälkeen Suomen Lääkäriliiton opiskelijajäseniksi sekä Lääkäriseura Duodecimin opiskelijajäseniksi.

KERHOT – TLK ry:n piirissä toimii monia kaikille avoimia kerhoja, mm. Kuaro, teatterikerho Pseudo, TLK:n Seurapelikerho, lasku- ja talviurheilukerho LuMe, elokuvakerho Kaihi, juoksu- ja suunnistuskerho FTA, E-Sports, Elämänilokerho Eudaimonia ja kristittyjen medisiinarien kerho Arbor Vitae. Lisäksi kuka vain voi perustaa uuden kerhon! Tietoa kokoontumisista ja yhteyshenkilöt kerhojen omilla nettisivuilla.

KESTIPAKU – Edullinen pakettiauto vain TLK:n jäsenille. Kts. Tampereenkandit.fi/tlk

KIRJAMYYNTI – kurssikirjoja ym. alan kirjallisuutta Tuulan toimistolta. Myynnissä esimerkiksi kandiseurojen kustantamia kirjoja.

KIRJAKÄRRY – Käytettyjä opuksia muilta opiskelijoilta sopuhintaan Kandikselta.

KULTTUURI – teatteri- ja konserttireissuja edullisemmilla ryhmähinnoilla.

KURSSIKALENTERI – preklinikan jokaisen jakson ryhmäkohtainen lukujärjestys ladattavissa omaan mobiilikalenteriin nettisivujen jäsenalueelta.

LEHDET – yhdistys tilaa Kandikselle Helsingin Sanomat. Lisäksi luettavissa on Lääkärilehti, Duodecim, sisarseurojen lehdet, Flatus ja paljon muita.

LIIKUNTA – Lajikokeiluja, sekä ulko- että sisävuoroja eri lajeissa. Mm. sählyvuoro Tampere areenalla, paini- ja korisvuorot Atalpalla. Lisäksi yritysten kanssa yhteistyössä järjestettävät Hunaja Cup, Attendo Cup ja Pihlajalinnan keilaturnaus.

NETTISIVUT – kandiseuralaisen tietopankki opiskelusta, tapahtumista, Flatusarkisto – enemmän sisältöä jäsentunnuksilla.

PERINTEET – TLK ry järjestää jäsenilleen vuosittain erinäisiä perinteikkäitä pippaloita, mm. Toogat, Wuosijuhlat, sitsit, Wappu. Myös uusia tapahtumia järjestetään kasoittain.

SML – Suomen medisiinariliitto. SML:n jäsen voit olla vain oman kandiseurasi kautta. SML:n kautta saat mm. tuikitärkeän vastuuvakuutuksen opiskeluaikana, mikäli opetustilanteessa sattuisi potilasta tai potilaan omaisuutta vahingoittava virhe. Lisäksi SML tarjoaa koulutuksia ja muita tilaisuuksia.

SYVÄRITIETOPANKKI – nettisivujen jäsenalueella on yleisiä vinkkejä syventävien opintojen tekemiseen, SPSS:n ja Excelin käyttöön. Löydät myös eri tutkimusryhmissä syväreitä tehneiden opiskelijoiden yhteystietoja, joihin voit ottaa yhteyttä opiskelijavertaistukea kaivatessa.

TAPAHTUMAT – TLK:n vuosi on täynnä tapahtumia! Osallistumismahdollisuus niihin tulee automaattisesti jäsenyyden kautta. Kaikkea löytyy lähtien sitseistä ja excursioista aina perheellisten pikkujouluihin! TLK:n jäsenenä voit myös saada esim. kiintiölipun Kauppakadun Approon. Toimistolta voi ostaa lippuja monialaisiin bileisiin, kuten haalari- ja kolmiobileisiin.

TIETOKONE – (uusi ostettu 2013) + printteri + skanneri, käytössäsi kandiseuran toimistossa. Tietokoneella Office-palvelut.

TYÖPAIKAT – avoinna olevista viroista ja viransijaisuuksista tieto sähköpostilistalle tlk-tyopaikat@lists.tuni.fi.

VAATEKAUPPA – yhdistyksen virallisella logolla varustettuja vaatteita ja asusteita tilattavissa verkkokaupasta

VASTUUVAKUUTUS – jäsenmaksuun sisältyvä, SML:n kautta, voimassa 1. vsk alkaen lääketieteellisiä toimenpiteitä suoritettaessa, mm. opetustilanteissa ja perustutkintoon sisältyvässä harjoittelussa. Vakuutus on voimassa valmistumiseen asti Pohjoismaissa.Tarkemmat tiedot vakuutuksesta löytyvät osoiteluettelosta.

YHTEYDET – lääketieteen ja muiden alojen opiskelijajärjestöihin sekä Tamyyn Tampereella sekä valtakunnallisesti mm. Nuori Lääkäri-yhdistys, Duodecim ja Suomen Lääkäriliitto.

YRITYSYHTEISTYÖ – TLK:n jäsenenä saat yhteistyökumppaneiltamme rahanarvoisia etuja (Esim Tampereen seudun Osuuspankki)

WUOSIJUHLALIPPU JÄSENHINTAAN – Kandiseuramme täyttäessä vuosia aina loka-marraskuussa ovat kaikki kandiseuralaiset tervetulleita mukaan juhlimaan.

Puuttuuko listasta joku? Haluatko lisää jäsenetuja? Ideoita saa heitellä osoitteeseen tlk-hallitus@uta.fi tai sivujen palauttelomakkeen kautta 🙂