Kandidaattiseuran viralliset kerhot

Arbor Vitae – Tampereen Kristityt medisiinarit

Arbor Vitae muodostuu kristityistä Tampereen yliopiston lääketieteen opiskelijoista ja heidän puolisoistaan. Arborin kautta voimme pitää yhteyttä toisiin samaa alaa opiskeleviin kristittyihin, kokea yhteyttä ja toteuttaa kristillisyyttä tiedekunnassamme ja näin vahvistua uskossamme. Nykyisellään toiminta on noin puoliksi vapaamuotoisia tapaamisia ja keskustelua ja puoliksi kokoontumista jonkin ennalta sovitun teeman ympärille. Ennalta sovitusta teemasta alustaa yleensä vierailija. Arbor-iltojen lisäksi järjestämme illanviettoja ja tapahtumia yhdessä muiden tamperelaisten kristillisten opiskelijajärjestöjen sekä muiden kaupunkien kristillisten medisiinarikerhojen kanssa.

Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, vaikka vain katsomaankin joku kerta! 🙂

eSports – Elektronisen viihteen kerho

TLK eSports järjestää spektaakkelimaisia pelitapahtumia tilanteen salliessa klubillamme Amoksella.

Tapahtumissa pelaamme moninpelejä pääasiassa omilla tietokoneillamme lähiverkon kautta. Koska olemme kuitenkin veritulppatietoisia kandidaatteja, ei tapahtuma ole pelkkää naama näytössä istumista. Lähes yhtä tärkeää on saunominen ja porukalla tekeminen. Paikalla onkin usein ollut musiikkipelejä, tanssipelejä, virtuaalilaseja ja muuta kiinnostavaa. Tärkeää on myös tietää kuka on missäkin pelissä paras, joten tapahtumissamme pääset osallistumaan myös turnauksiin.

FTA – Suunnistus ja juoksukerho

FTA on TLK:n oma suunnistus- ja juoksukerho, joka kokoontuu viikoittain yhteislenkille. Osallistumme vuosittain Jukolan viestiin, joka ensi vuonna on aivan naapurissa Kangasalla.

Kaihi – Elokuvakerho

Elokuvakerho Kaihi on yksi TLK:n vanhimmista kerhoista; se on muutamia taukoja lukuunottamatta toiminut yhtäjaksoisesti jo 80-luvulta. Kaihi on tarjonnut elokuva-elämyksiä TLK:laisille, ja usein muillekin ainejärjestöille, välillä yliopistojen auditorioissa, välillä seuralaisten kodeissa. Viime vuosina Kaihi on toiminut lähinnä kandidaattiseuran omalla Amos-klubilla, jossa HD-dataprojektorin ja erinomaisen äänentoistojärjestelmän avulla nautitaan kuukausittain filmeistä. Kaihi on viime vuosina pyrkinyt näyttämään vähemmän tunnettuja, aliarvostettuja elokuvahelmiä, mutta aina silloin tällöin nautitaan myös Hollywoodin tuotteista, kuten perinteeksi muodostuneessa maratonissa, jossa päivän aikana katsotaan kokonainen elokuvatrilogia. 

Kaihin tuoreimmat kelamestarit ovat Sofia Kröger (Cursus Kukko) ja Nikke Varis (Cursus Kukko)

Lautapelikerho

Lautapelikerho kokoaa yhteen kaikki kortti- ja lautapeleistä kiinnostuneet medisiinarit. Toimintamme huipentumia ovat noin kerran kuukaudessa järjestettävät lautapeli-illat, jolloin kokoonnumme Amokselle paiskimaan noppia ja siirtelemään kuutioita myöhään yöhön asti. Lautapeli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki kandiseuran jäsenet ja peli-illoista ilmoitetaan etukäteen kandiseuran sähköpostilistalla.

Lautapelikerholta löytyy myös alati laajeneva lautapelikokoelma, jota säilytetään kandiksella. Lautapelit ovat kerhon jäsenten käytössä hyppytuntien iloksi tai vaikka lainattavaksi omiin peleihin ystävien kanssa. Mikäli lautapelailu kiinnostaa, niin tule tutustumaan Amoksen peli-iltoihin tai liity kerhon whatsapp-ryhmään. Whatsapp-ryhmässä keskustellaan tulevien peli-iltojen peleistä sekä huudellaan peliseuraa, pelihimo iskee akuutisti. Linkki wa-ryhmään tästä.

LuMe – Lumiset Medisiinarit

Laskettelu- ja lautailukerho LuMe (Lumiset Medisiinarit) tarjoaa toimintaa kaikille alamäkiurheilusta kiinnostuneille! Perinteisesti vuoteen on kuulunut ensiapupäivystystä Sappeen hiihtokeskuksessa neljän viikon ajan keväisin. Näin myös prekliinisillä kursseilla olevat pääsevät soveltamaan ensiaputaitoja käytännössä ja kiitoksena lumelaiset saavat käyttöönsä Sappeen kausikortit koko talveksi! Keväisin on järjestetty viikonloppureissu johonkin kotimaan hiihtokeskukseen ja kauden huipennuksena alppimatka joulu- tai pääsiäislomalla. Näiden lisäksi kauteen mahtuu illanviettoja ja muuta mukavaa! Lisätietoja kerhon kaikesta toiminnasta saat facebook-ryhmästämme, sähköpostilla tai hihasta vetäisemällä. Tervetuloa mukaan toimintaan vehkeisiin katsomatta!

Pseudo – Teatterikerho

Pseudo on TLK:n ikioma teatterikerho. Alunperin jo vuonna 1999 perustettu kerho on seuramme suurimpia, vuosittain toimintaan osallistuu lähes 150 lääketieteen opiskelijaa. Pääasiallinen toimintamme kiteytyy keväisin täysimittaiseen teatterimusikaaliin, jota keväällä 2018 kävi katsomassa jopa yli 800 ihmistä. Musikaali sisältää näyttelyä, tanssia, livemusiikkia ja laulua, joita täydentää huikeat lavasteet, maskit, puvut ja ääni- sekä valotekniikka. Pääproduktion ohessa Pseudo järjestää improkursseja, ja vuosittain istutaan sitseillä. Pseudo tarjoaa rentoa ja luovaa tekemistä opiskelun oheen teatterista kiinnostuneille. Lisää infoa löydät Pseudon omilta sivuilta.
 

Spiritus – Drinkkikerho

Spiritus on syksyllä 2015 toimintansa aloittanut drinkkikerho, jonka pyrkimyksenä on esitellä cocktailkulttuuria koko TLK:lle. Spiritus järjestää kerhoiltoja erikseen ilmoitettuina päivinä tutulla Amos-klubilla. Kerhoiltoja järjestetään noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat tärkeimpien baarimikkotaitojen harjoittelusta sekä illan teemaan tutustumisesta. Mukanamme pääset oppimaan vapaakaatoa, sheikkausta, flairia, ynnä muuta upeaa!

Kerhoiltamme ovat lähtökohtaisesti alkoholittomia. Tekniikkaharjoittelu toteutetaan vedellä.

Spirituksella on hyvin rajatusti välineistöä, mutta onneksi drinkkimaisterimme lainaavat omaa välineistöään tarvittaessa. Et siis tarvitse omaa shakeria tai muuta välineistöä osallistuaksesi toimintaamme. 😉

TLK:n Kuaro – Neliääninen sekakuoro

Submersio – Sukelluskerho

Eikö maanpäällinen elämä aina kiehdo? Lähde ottamaan selvää pinnan alaisesta maailmasta yhdessä muiden medisiinarien kanssa! Submersio järjestää säännöllisesti sukelluskursseja yhteistyössä paikallisten sukellusseurojen ja yritysten kanssa. Koulutuksia voidaan järjestää aina kysynnän mukaan!
 
Kerho kannustaa medisiinareja ottamaan osaa Tampereen Urheilusukeltajien järjestämiin kuukausitapaamisiin (Ravintola Ziipiweikot, tapahtumat Facebookissa nimellä Sammakkomiesten klubi-ilta), jossa paikalla on puhujia sukelluksen eri osa-alueilta. Tapahtuma on osallistujille ilmainen!